top of page
Recent Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Featured Posts

Donar escalfor

Em dic gemma poca. El passat mes de març vaig decidir comprar un generador, uns conversors de voltatge i unes mantetes electriques; posar-les al meu cotxe i viatgar fins a la illa de Lesbos. Al documental de To Kima, rescat al mar Egeo de l'Arantza Diez i en David Fontseca havia vist com despres de ser rescatat, moltes de les persones que arribaven buscant refugi patien de hipotermia, en molts casos severa.

"Donar escalfor"

Aquest era el meu objectiu quan vaig decidir marxar a Grècia.

A Lesbos vaig treballar amb l'ong local Starfihs.

Una ong que va neixar per donar acollida als milers de refugiats que arribaven al 

precios poble de Mitigma, al nordoest de la illa.

La nostre feina era anar cada nit al port a ajuda a les persones que eren traslladades al continent.

Repartiem roba, calçat menjar, begudes calentetes, mantes, tendes... Pero sobretot el que mes es repartia al port eren abraçades i petons.

Si soc infermera de primaria.

Als camps de refigiats he treballat d'infermera, tambe repartin roba menjar etc,

Els dos ultims vistges me dedicat a documentar casos vulnerables, familues amb algun membre malalt, per demanar visats humanitaris i el seu trasllat al nostre pais. Aixo ho hem fet amb l'ajuda de diferents institucions com la generalitat.

Tambe he col.laborat amb la via legal de la platafirma stop maremortum i amb l'associacio catalana de cardiopatia congenita, documentant els casos medics de cardio.

La majir part del temps he estat sota el paraigues de a ong bomberos en accion.

Tambe he col.laborat en el projecte micropolis a la ciutat de tesaloniki, un projecte que treu a families dels camps i els dona una acollida integral, una dignificacio de la seva espera a grecia.

Aqui he seguir treballant en aquests projectes i intentant donar difusio de la situació que viuen les persones que busquen refugi.


Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page