top of page
Recent Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Featured Posts

Donar escalfor - xerrada sobre els refugiats sirians

El passat dijous 9 de febrer la infermera i voluntària a la illa de Lesbos ,Gemma P., acompanyada de l´Andrea, voluntària en el camp de refugiats d´ Idomeni i també en Wassen, jove refugiat sirià, van visitar el Col·legi Vedruna Vall de Terrassa per a compartir amb als alumnes de 4t de l´ESO el testimoniatge de la seva experiència vital.

La gran tasca humanitària que la Gemma i l´Andrea estan fent no té preu. Col·laboren amb diverses ONG´s, Institucions i projectes que pensen i creuen que donen resposta a la opció de vida que han escollit. El seu ajut incondicional pels més vulnerables amb respecte, amor i bondat, fa que des de l´escola ens ajudi a educar des dels més petits als més grans el respecte i l´ajuda per l´altre, dignificant a la persona.

La seva estada als camps de refugiats no solament ha servit per a ajudar in situ en tot allò que estava al seu abast físic , moral i humà , sinó que amb la seva tornada la llavor sembrada continua donant el seu fruit més enllà de les fronteres.

La Gemma també ens va presentar el llibre “El viatge de la Samira” de la Helena Portella, on a través del dibuix i sense paraula, ajuda des dels més petits als més grans a reflexionar ,a fer difusió de la situació de les persones que busquen desesperadament refugi, a saber-se i sentir-se consolades, en definitiva a ser acollides com a éssers humans.

La Gemma, l´Andrea i en Wassenens van tocar ben profundament per la seva experiència de vida i van saber-ho transmetre amb pau en mig de tan dolor viscut.


Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page