top of page
Recent Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Featured Posts

CARLES PRATS PARLA DELS REFUGIATS A VEDRUNA VALL

El dilluns 6 de febrer el periodista i actual conductor del Telenotícies Migdia a TV3 en Carles Prats ha visitat el Col·legi Vedruna-Vall de Terrassa per tal de donar una conferència als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat sobre la Crisi del Refugiats.

En Carles Prats, codirector del documental " My friend " emès per TV3 al passat juny de 2016, va compartir amb tots nosaltres la seva estada i vivències mentre va estar en els camps de refugiats.

En el documental ens explica com més de 10.000 persones han viscut en condicions infrahumanes en als assentaments improvisats al nord de Grècia, amb l´esperança de creuar la frontera cap a Macedònia. El govern grec els porta a camps oficials, en alguns casos, en condicions tan precàries com a Idomeni.

En Carles ens acosta amb delicadesa als camps de refugiats a Grècia vistos a través dels ulls de les persones que han deixat el seu país i les que les ajuden en el trànsit cap a no sabem on, perquè la UE els barra l´esperança.

Aquest dolorós, emocionant i vergonyós relat humà que en Carles va compartir amb tots nosaltres, ho exposa sempre des del respecte, la prudència i la humilitat tot posant-nos en coneixement la crisi humanitària i dramàtica que estan vivint els refugiats.

Des de la seva proximitat i senzillesa ens apropa a aquesta situació, tot donant espai al fet de poder posar cara i nom als refugiats.

Amb un codi ètic impecable i amb rigor professional, ha sabut copsar l´atenció dels adolescents i professors i transmetre el que un bon periodista ha de saber fer: que les persones ens preguntem, ens interpel·lem i reflexionem. En Carles ho ha sabut fer. Ens ha transmès, quedant interpel·lats per les seves paraules.

Amb aquesta conferència s´inicia el projecte sobre la crisi dels Refugiats amb activitats i actuacions diverses i que tindrà com a cloenda una marxa solidària a finals de maig.


Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page